O nas

Podjetje LASER INŽENJERING d.o.o. iz Zagreba je bilo ustanovljeno leta 2014, svojim strankam pa nudi storitve izpolnjevanja projektnih nalog in tehničnih problemov pri strojni obdelavi kovin, in sicer s pomočjo dolgoletnih izkušenj in znanja ustanovitelja podjetja, ki je svoje znanje nabral na čelu več specializiranih podjetjih za obdelavo kovin v Avstriji.

Podjetje že po prvem letu poslovanja dosega izjemen poslovni uspeh pri zagotavljanju laserskega razreza kovin in se uvršča med vodilna podjetja v svoji branži na Hrvaškem, in sicer z izbiro kakovostnega in strokovnega kadra, z vlaganjem v znanje in tehnologijo ter s poslovno mrežo.

Kot rezultat uspešnega poslovanja na domačih in tujih tržiščih v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji, smo dosegli optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Visok nivo kakovosti naših izdelkov potrjujemo z uporabo norm sistema ISO (9001 in 14001) in uporabo sistema TQM v vseh procesih poslovanja.

Naša vizija je biti eden od vodilnih servisnih centrov za obdelavo kovin, čigar kakovost, zanesljivost in profesionalnost prepoznajo kupci in poslovni partnerji iz Evropske Unije.

Glavne prednosti podjetja LASER INŽENJERING d. o. o., v primerjavi s konkurenco, so marljivo delo, znanje, strokovnost in kompetence zaposlenih, poleg tega pa tudi storitve, tehnične rešitve, hitrost pri izpolnjevanju kupčevih zahtev in konkurenčnost cen naših izdelkov.

Upamo, da bo tudi vaše podjetje eno izmed tistih, s katerimi bomo vzpostavili uspešno poslovno sodelovanje, ki bo potekalo na podlagi obojestranskega zadovoljstva.