Izdelava kovinskih konstrukcij in sklopov

Načrtujemo, proizvajamo in montiramo različne kovinske konstrukcije za strojništvo, industrijo in kmetijsko mehanizacijo.

Vse kovinske izdelke lahko zaščitimo z metodami zaščite s prahom, cinkanjem ali barvanjem.

Naši tehniki in programerji lahko pripravijo celoten projekt v skladu z vašimi željami in zahtevami:

  • Izdelava tehnične in delavniške dokumentacije po specifikaciji kupca
  • Razvoj prototipov v sodelovanju z naročnikom
  • Proizvodnja kovinskih konstrukcij in kompleksnih kovinskih sklopov

Prepričajte se o naši kakovosti, sprejemljivih cenah in hitrih dobavnih rokih

Za izdelavo neobvezujoče ponudbe za izdelavo kovinskih konstrukcij in kovinskih sklopov nam pošljite risbe položajev za projekt v dwg, dxf ali STEP formatu.

Zahtevajte našo brezplačno ponudbo

Primeri različnih kovinskih konstrukcij in sklopov, ki smo jih izdelali za nekatere naše stalne stranke

Kontaktirajte nas z zaupanjem

Za kakršna koli vprašanja, povezana s cenami in roki izdelave kovinskih konstrukcij in kompleksnih kovinskih sklopov, se obrnite na nas z zaupanjem.

Pomagali vam bomo najti najoptimalnejše rešitve z uporabo lastnega znanja in izkušenj.

Naš strokovni tim je vam na voljo.

Pošljite nam povpraševanje

Pogosta vprašanja

Katere vrste kovinskih konstrukcij in sestavov lahko izdelate?

Specializirani smo za načrtovanje, proizvodnjo in montažo širokega spektra kovinskih konstrukcij in sestavov, vključno s tistimi za strojništvo, industrijo in kmetijsko mehanizacijo. Izdelamo lahko vse, od preprostih konstrukcij do kompleksnih sestavov, v skladu s specifikacijami in potrebami naših strank.

Katere metode zaščite uporabljate za kovinske izdelke?

Za zaščito kovinskih izdelkov uporabljamo različne metode, vključno s prašnim premazom, pocinkanjem in barvanjem. Vsaka od teh metod zagotavlja dolgotrajno zaščito pred korozijo in drugimi zunanjimi vplivi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ohranjanje kakovosti vaših kovinskih konstrukcij.

Kako lahko dobim ponudbo za svoj projekt?

Za pridobitev neobvezujoče ponudbe nam, prosimo, pošljite načrte vašega projekta v formatu DWG, DXF ali STEP. Na podlagi teh informacij bomo pripravili podroben predlog, ki bo vključeval ceno in roke izdelave.

Ali lahko pomagate pri razvoju prototipa pred končno proizvodnjo?

Da, nudimo storitve razvoja prototipa v sodelovanju z naročnikom. Ta faza je ključna za zagotovitev, da končni izdelek izpolnjuje vse zahteve in pričakovanja. Naši tehniki in razvijalci delajo z vami, da zagotovijo, da so vse specifikacije natančno izvedene.

Kakšni so roki za izdelavo in montažo kovinskih konstrukcij?

Roki za izdelavo in montažo se razlikujejo glede na kompleksnost projekta in trenutno delovno obremenitev. Vendar smo ponosni na našo sposobnost učinkovitega upravljanja projektov in izpolnjevanja dogovorjenih rokov. Konkretni roki bodo določeni med fazo načrtovanja in bodo upoštevali vaše časovne okvire in potrebe.