Pogoji uporabe

Tukaj definirane odredbe (“Pogoji uporabe”) se nanašajo na uporabo spletne strani podjetja Laser Inženjering in vseh ponujenih storitev. Z uporabo teh spletnih strani sprejemate vse pogoje, ki sledijo.

Laser Inženjering lahko Pogoje uporabo občasno ažurira, zato vas prosimo, da jih občasno tudi preverite. Vaša uporaba spletne strani Laser Inženjering ali storitev samoumevno pomeni vaše odobravanje na tovrstne spremenjene pogoje.

To je legalna pogodba med vami in podjetja Laser Inženjering, zato vas prosimo, da si natisnete in shranite en primerek. V kolikor se s temi pogoji ne strinjate, potem niste pooblaščeni za pristop in uporabo spletne strani in storitev podjetja Laser Inženjering.

 

Avtorske pravice

Laser Inženjering ima avtorske pravice na vsebino te spletne strani. S strani podjetja Laser Inženjering ste pooblaščeni za ogled, prevzemanje, tiskanje, kopiranje, distribuiranje in uporabo vsebine, ki je objavljena na tej spletni strani, v primeru da so zadovoljeni naslednji pogoji:

  • Niso izvedene nikakršne spremembe brez predhodnega pisne odobritve podjetja Laser Inženjeringa
  • Materiali, ki se uporabljajo samo v namene informiranja oziroma v osebne ali nekomercialne namene, znotraj vaše organizacije
  • Sledeče opozorilo o avtorskih pravicah je vidno na vseh materialih: “Copyright (c) leto. Laser Inženjering d.o.o.. Vse pravice pridržane”
  • Na vseh materialih je vidno opozorilo o avtorskih pravicah, zaščitni znak in ostala opozorila lastnika
  • Vsako pregledovanje, prevzemanje, uporaba kateregakoli dokumenta, ki je objavljen na naši spletni strani, se samoumevno razume kot vaša odobritev Pogojev uporabe spletne strani podjetja Laser Inženjering

V kolikor se z navedenimi pogoji ne strinjate, ne pregledujte, prevzemajte, kopirajte ali posredujte vsebine te spletne strani, ne po elektronski in ne po katerikoli drugi obliki. Poleg tega ni dovoljeno tudi spreminjanje vsebin te spletne strani. V kolikor ste zainteresirani za uporabo te spletne strani v katerikoli drugačni obliki, kot je navedeno zgoraj, prosimo kontaktirajte podjetje Laser Inženjering.

 

Ukinitev servisa/spletnih strani

Laser Inženjering ima kadarkoli pravico iz katerihkoli razlogov spreminjati ali ukiniti to spletno stran ali storitve, katere preko nje ponuja, s predhodnim obvestilom ali brez. Laser Inženjering za spremembe ali ukinitev katerekoli podstrani ali storitve ni odgovoren vam ali komurkoli. Postavke teh Pogojev uporabe so veljavne kljub možni ukinitvi določenih podstrani ali ponujenih storitev.

 

Povezave

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave na ostale spletne strani ali izvore. Laser Inženjering NI odgovoren za tekstualno in/ali reklamno vsebino oziroma izdelke, ki so ponujeni na tejh spletni strani/izvorih, poleg tega pa NI odgovoren niti za vsebino, ki je dostopna s pomočjo slednjih; možno uporabe ali točno vsebine. Povezave uporabljate na lastno odgovornost.

 

Opozorila

LASER INŽENJERING NE JAMČI: DA JE VSEBINA NA SPLETNI STRANI PODJETJA BREZ NAPAK OZIROMA, DA JE USTREZNA ZA VSE NAMENE; DA BO SPLETNA STRAN IN STORITVE LASER INŽENJERINGA DELOVALE BREZ NAPAK ALI PREKINITEV; DA BO SPLETNA STRAN USTREZALA VAŠIM POTREBAM OZIROMA NAMENOM UPORABE; DA IMPLEMENTACIJA TAKE VSEBINE NE BO KVARILA PATENTOV, AVTORSKIH PRAVIC, ZAŠČITNEGA ZNAKA ALI OSTALIH PRAVIC TRETJE STRANI.

 

Prenehanje uporabe

V kolikor se ne strinjate z našimi Pogoji uporabe ali v kolikor niste zadovoljni z našo spletno stranjo oziroma s storitvami, prenehajte z uporabo omenjene spletne strani in storitev.

LASER INŽENJERING ZA NASTALO ŠKODO NI ODGOVOREN NE VAM, IN NE TRETJI OSEBI, NE GLEDE NA TO, ALI JE ŠKODA DIREKTNA, INDIREKTNA, NENAMERNA ALI POSLEDIČNA, POVEZANA Z VAŠO UPORABO, NAPAČNO UPORABNO OZIROMA NEZMOŽNOSTI UPORABE SPLETNE STRANI ALI STORITEV LASER INŽENJERINGA. ČETUDI JE VAŠE BRSKANJE LAHKO BAZIRANO NA GARANCIJI, POGODBI, PREKRŠKU ALI NEKEM DRUGEM PRAVNEM VIDIKU, NEODVISNO OD NAŠE OBVEŠČENOSTI O MOŽNOSTI NASTANKA TOVRSTNE ŠKODE, SE PODJETJE LASER INŽENJERING OSVOBAJA OD KAKRŠNEKOLI ODGOVORNOSTI. SPREJEMANJE OMEJITEV NAŠE ODGOVORNOSTI JE NUJEN PREDPOGOJ ZA UPORABO SPLETNE STRANI IN STORITEV LASER INŽENJERINGA.

 

Spremembe Pogojev uporabe

Katerekoli spremembe in dopolnila teh Pogojev uporabe ne bodo veljavne v kolikor slednje niso objavljene na spletni strani podjetja Laser Inženjering. Vsaka sprememba, ki je objavljena na tej spletni strani s strani Laser Inženjeringa, nemudoma postane veljavna, vsaka nadaljnja uporaba spletne strani in ponujenih storitev Laser Inženjeringa se samoumevno razume kot vaša odobritev spremenjenih odredb.

 

Dodatne informacije

Lastnik te spletne strani je Laser Inženjering d.o.o., Sisačka cesta 11, 10020 Zagreb, Hrvaška, ki s spletno stranjo tudi upravlja. Vsa povpraševanja, ki se nanašajo na spletne strani in Pogoje uporabe podjetja Laser Inženjering, lahko pošljete na naslednji povezavi http://www.laser-ing.si/kontakt/.

 

Zahvaljujemo se vam za uporabo spletne strani Laser Inženjering.