Kakovostna storitev varjenja

Zagotavljamo najvišjo kakovost za ročno varjenje. Naša ekipa sestoji iz 2 varilcev, ki so spretni in imajo vsa potrebna certifikata o usposobljenosti varilcev v skladu z normo ISO 9606-1.

Ponujamo različne postopke varjenja, ki jih po potrebi dopolnjujemo z uporabo sodobnih tehnologij, na nas se lahko zanesete za podporo od faze načrtovanja do končnega izdelka ali namestitve.

Postopki varjenja, ki jih izvajamo:

  • TIG varjenje
  • MIG/MAG varjenje

Prepričajte se o naši kakovosti, sprejemljivih cenah in hitrih dobavnih rokih

Za izdelavo neobvezujoče ponudbe za varjenje nam pošljite načrte pozicij za projekt v dwg, dxf ali STEP formatu.

Zahtevajte našo brezplačno ponudbo

Primeri različnih zavarjenih pozicij in postopkov varjenja, ki jih uporabljamo pri delu

Kontaktirajte nas z zaupanjem

Če iščete zanesljivega partnerja za varjenje, ki bo spoštoval roke, se lotil vašega projekta z največjo pozornostjo in predanostjo, obrnite se na nas z zaupanjem.

Pomagali vam bomo najti najoptimalnejše rešitve varjenja z uporabo lastnega znanja in izkušenj.

Naš strokovni tim vam je na voljo.

Pošljite nam povpraševanje

Pogosta vprašanja

Katere vrste varjenja nudite in kakšne so prednosti posameznega postopka?

Nudimo TIG in MIG/MAG postopke varjenja. TIG varjenje je idealno za tanke materiale in zahteva visoko natančnost, kar zagotavlja čist in močan varjen spoj. MIG/MAG varjenje je hitrejše in primerno za debele materiale ter velike serije izdelkov, zagotavlja učinkovitost in vsestranskost pri delu.

Kakšne certifikate imajo vaši varilci?

Naši varilci so certificirani po normi ISO 9606-1, kar zagotavlja, da so usposobljeni in kvalificirani za izvajanje profesionalnih varilnih del v skladu z mednarodno priznanimi standardi kakovosti.

Kako lahko dobim ponudbo za varjenje?

Za pripravo neobvezujoče ponudbe nam, prosimo, pošljite načrte vašega projekta v formatih DWG, DXF ali STEP. Na podlagi teh podatkov bomo izračunali podroben stroškovnik in roke dobave za vaš specifičen projekt.

Ali lahko pomagate v fazi načrtovanja projekta?

Da, naša ekipa lahko zagotovi podporo že v fazi načrtovanja projekta. Pomagali vam bomo pri izbiri najprimernejših materialov in tehnik varjenja, da zagotovimo, da končni izdelek ustreza vašim specifikacijam in pričakovanjem.

Kako hitro lahko dokončate in dostavite zavarjene komponente?

Hitrost izvedbe projekta je odvisna od kompleksnosti in obsega dela. Vendar smo ponosni na naše hitre odzivne čase in dobavo. Konkretni roki bodo določeni po podrobni analizi vaših specifikacij projekta, vendar na splošno si prizadevamo izpolniti vse strankine roke ob ohranjanju visoke ravni kakovosti.