Polica zasebnosti

Laser Inženjering d.o.o. priznava in spoštuje vašo pravico do zaupnosti podatkov in se obvezuje, da bo varoval zasebnost in varnost informacij, ki jih boste z nami delili preko spletne strani www.laser-ing.si Brez vašega predhodnega dovoljenja ne bo drugemu podjetju posredovana niti ena občutljiva informacija.

Vaše razumevanje za način zbiranja in uporabe vaših informacij nam je izjemno pomembno. Ta polica zasebnosti iz tega razloga razlaga našo spletno prakso, zbiranje in uporabo vaših podatkov ter načine, na katere nas lahko kontaktirate.

 

Definicije

«Osebni podatki» vsebujejo vaše ime, kontaktne informacije, e-mail naslov, URL, telefonsko številko in vaše identifikacijske podatke.

«ne identifikacijski osebni podatki» vsebujejo podatke, kot so vaš spletni ponudnik, tip spletnega brskalnika, ime domene, spletno stran, preko katere ste nas našli, spletne strani, ki jih obiskujete na naši spletni strani, datum in čas teh zahtev in lokacije vhoda in izhoda.

«Podatki o poslovnem kontaktu» vsebujejo ime, naziv, poslovni naslov in telefonsko številko zaposlenega v organizaciji. Podatek o poslovnem kontaktu ni osebni podatek.

 

Kako se informacija uporablja in s kom se sme deliti

Osebnih podatkov ne zbiramo samo z vašim obiskom spletnih strani Laser Inženjering-a, temveč šele pri vašem samostojnem vpisu med predajo naročila, registracije za prejemanje e-novic, izpolnjevanja ankete ali vpisa v bazo zaradi sodelovanja v nagradni igri. Med vpisom v e-novice vas bomo prosili za sledeče osebne podatke: e-mail naslov, ime, priimek in naziv vašega podjetja.

Med pošiljanjem povpraševanj preko e-pošte vas bomo prosili za vaše ime, priimek, e-mail naslov in kontaktno telefonsko številko. Te informacije uporabljamo izključno v namene odgovarjanja na vaša povpraševanja in v namen boljše usmeritve našega marketinga.

Laser Inženjering jamči, da bodo vsi osebni in demografski podatki o naših članih zaupno obravnavani. Podatke ne posredujemo, ne prodajamo, ne dajemo v najem in ne zamenjujemo s tretjimi osebami.

 

Piškotki

Piškotke uporabljamo, da bi vam lahko nudili čim boljše storitve, obenem pa skrajšali čas prijave. Piškotek je majhen del informacije, ki je poslan iz spletnega strežnika na vaš računalnik. Piškotke uporabljamo s ciljem, da bi prišli do podatkov, ki so že shranjeni v podatkovni bazi podjetja Laser Inženjering, kar pomeni, da vam ne bo potrebno vedno znova vnašati podatkov med prijavo. Piškotke uporabljamo tudi v namene preprečevanja večkratnih glasovanj na naših spletnih anketah.

Piškotkov ne uporabljamo zato, da bi imeli dostop do vaših podatkov na strežniku; te informacije so lahko dostopne samo takrat, ko vnesete vaše ime in geslo. Do naših piškotkov nima dostopa niti eno drugo podjetje. Piškotkov ne uporabljamo v namene spremljanja vaših spletnih aktivnosti po tem, ko zapustite spletno stran Laser Inženjering.

 

Vaši komentarji/kako nas lahko kontaktirate

Z uporabo spletne strani Laser Inženjering nam odstopate pravico zbiranja in uporabe podatkov na način, kot je tukaj naveden. V kolikor spremenimo nekatere od pogojev naše Police zasebnosti, bomo te spremembe tukaj tudi objavili, da boste lahko vedno imeli pregled načina uporabe zaupanih podatkov.

V kolikor imate dodatna vprašanja o naši Polici zasebnosti, nas kontaktirajte.

 

Dodatno opozorilo

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave, ki vodijo na druge spletne strani. Laser Inženjering ni odgovoren za vsebino ali Police zasebnosti te spletne strani. V kolikor izveste, da ta spletna stran vodi na neke tretje spletne strani z neprimerno vsebino ali neprimerno polico zasebnosti, nas lahko kontaktirate, mi pa bomo tovrstne povezave odstranili.