Strokovna in kakovostna storitev avtogenega razreza kovin

S pomočjo maksimalne posvečenosti vašemu projektu in s pomočjo strokovnih nasvetov nudimo hitri in kakovostni avtogeni (plinski) razrez kovin s sprejemljivimi stroški.

V sodelovanju z nami lahko računate na kakovostni avtogeni razrez kovin

  • Zanesljivost in visok nivo ekonomičnosti
  • Strokovni nasveti
  • Storitev avtogenega razreza lahko naročite z našim ali vašim materialom

Različne oblike in vrste kovin, ki so razrezani z Avtogenim razrezom

Kontaktirajte nas z zaupanjem

Če iščete zanesljivega dobavitelja, ki bo spoštoval dobavne roke in se bo maksimalno posvetil vašemu projektu, se lahko z zaupanjem obrnete na nas.

Za izdelavo neobvezujoče ponudbe nam pošljite načrte pozicij za svoj projekt v dwg ali dxf formatu.

Implementirani sistem za nadzor kakovosti in kompetentno osebje so zagotovilo izvrstnosti naše storitve.

Za vsa povpraševanja v zvezi z avtogenim razrezom se lahko z zaupanjem obrnete na nas.

Naš strokovni tim vam je vedno razpolago.

Kontaktirajte nas

Pogosta vprašanja

Kaj je avtogeno rezanje in kje je njegova glavna uporaba?

Avtogeno rezanje, znano tudi kot plinsko rezanje, uporablja plamen in kisik za rezanje kovin, še posebej primerno za debele kovinske plošče. Uporablja se v industrijskih obratih, kjer so potrebni natančni in čisti rezi na materialih velike debeline, kot so jeklo in drugi kovinski materiali. Tehnika je idealna za težko industrijsko uporabo zaradi svoje sposobnosti natančnega rezanja debelih materialov.

Katere vrste in debeline materialov lahko obdelate z avtogenim rezanjem?

Naša oprema omogoča avtogeno rezanje materialov do največje debeline 130 mm. Lahko obdelujemo različne vrste kovin, vključno, a ne omejeno na, jeklo in druge pogoste industrijske kovine.

Ali lahko prinesem svoj material za rezanje ali uporabljate samo svoje zaloge?

Stranke imajo možnost, da prinesejo svoj material ali uporabijo material, ki ga zagotavljamo mi. Ta fleksibilnost nam omogoča, da bolje zadovoljimo specifične potrebe projekta in preference strank.

Kako se oblikuje cena za avtogeno rezanje?

Cena avtogenega rezanja se izračuna na podlagi več dejavnikov, vključno z dolžino reza, vrsto in debelino materiala. Natančno oceno lahko pripravimo po prejemu načrtov ali specifikacij vašega projekta v formatih DWG ali DXF.

Kako hitro lahko obdelate moje naročilo in izvedete dostavo?

Naša standardna praksa je hitra obdelava zahtev in naročil, z možnostjo organiziranja dostave izrezanih delov v dogovorjenem roku. Čas obdelave in dostave se lahko razlikuje glede na specifikacije projekta in trenutno delovno obremenitev, vendar se trudimo odgovoriti na vsa vprašanja v 24 urah med delovnimi dnevi.