Izpolnjujemo vse pogoje za dodatno obdelavo kovin na enem mestu

Z namenom zadovoljitve najpogostejših potreb dodatne obdelave kovin naših strank smo zmožni strojno ali ročno obdelati kovine za nadaljnjo uporabo s pomočjo naših poslovnih partnerjev.

V sodelovanju z našimi preverjenimi poslovnimi partnerji vam nudimo dodatne storitve obdelave kovin

  • Struženje
  • Rezkanje
  • Vrtanje
  • Eloksiranje

Z nami lahko računate na kakovostne storitve pri dodatni obdelavi kovin

Za vsa povpraševanja v zvezi z dodatno obdelavo kovin se lahko z zaupanjem obrnete na nas.

Naš strokovni tim vam je vedno razpolago.

Kontaktirajte nas.

Pogosta vprašanja

Katere vrste dodatne obdelave kovin nudite?

Nudimo širok spekter dodatnih storitev obdelave kovin, vključno s struženjem, rezkanjem, vrtanjem, eloksiranjem in cinkanjem v sodelovanju z izbranimi in preverjenimi poslovnimi partnerji za obdelavo kovin.

Kaj vključuje proces eloksiranja in cinkanja?

Eloksiranje je proces obdelave površine aluminijastih delov za ustvarjanje oksidacijske plasti, ki ščiti kovino pred korozijo in obrabo. Cinkanje vključuje nanašanje plasti cinka na jeklene dele za povečanje njihove korozivne odpornosti. Oba procesa sta ključna za podaljšanje življenjske dobe kovinskih izdelkov in izboljšanje njihovih lastnosti.

Kako lahko pošljem povpraševanje za dodatno obdelavo kovin?

Za vsa vprašanja, povezana z dodatno obdelavo kovin, nas lahko neposredno kontaktirate preko naše spletne strani ali po e-pošti. Prav tako lahko pošljete tehnične risbe ali specifikacije vašega projekta v formatih DWG, DXF ali STEP, da lahko pripravimo natančno in podrobno ponudbo.

Kakšne so prednosti sodelovanja z vašimi preverjenimi poslovnimi partnerji?

Sodelovanje z našimi preverjenimi poslovnimi partnerji zagotavlja, da bo vsak vidik vašega projekta obdelave kovin izveden z najvišjo ravnjo kakovosti in učinkovitosti. Naši partnerji so skrbno izbrani na podlagi njihove strokovnosti, zanesljivosti in sposobnosti izpolnjevanja specifičnih zahtev v skladu z najvišjimi industrijskimi standardi.

Kako zagotavljate kakovost storitev dodatne obdelave kovin?

Kakovost naših storitev dodatne obdelave kovin je zagotovljena s strogimi protokoli kontrole kakovosti, rednimi pregledi, ter uporabo najnovejše tehnologije in opreme. Dodatno so vse naše storitve skladne z ustreznimi ISO standardi, kar zagotavlja visoko raven profesionalnosti in zadovoljstva strank.