Sedaj imamo v podjetju Laser Inženjering v ponudbi tudi razrez nerjavečega jekla (inoxa) v večjih formatih in debelinah.

Laser Inženjering d.o.o., specializirano podjetje za laserski razrez in obdelavo kovin iz Zagreba, je sklenilo ekskluzivno partnerstvo z avstrijskim podjetjem Inox Schneidservice GmbH, bolj znanim v branži pod imenom „Inox Austria“, ki je specializirano podjetje za razrez nerjavečega jekla (inox-a) ter jekla, odpornega na korozijo in visoke temperature.

Podjetje Inox Schneidservice GmbH je visoko specializirano za razrez nerjavečega jekla (inox-a) ter jekla, odpornega na korozijo in visoke temperature. Podjetje razpolaga z vrhunsko tehnologijo za razrez s plazmo in vodnim curkom. Z uporabo napredne tehnologije, strokovnega tima in hitrostjo prilagoditve specifičnim potrebam kupcev, podjetje hitro postaja vodilno specializirano podjetje v razrezu inox-a velikih formatov in sinonim kakovosti v nekaterih EU državah.

Industrije, za katere najpogosteje opravljajo storitev razreza inox materiala velikih formatov in debelin so: proizvodnja električnih naprav, proizvodnja poljedelske mehanizacije, farmacija, papirna industrija, kemijska i petrokemijska industrija, prehrambna industrija, naftna industrija, deli za črpalke in kompresorje ter mnoge druge. V ponudbi imajo potrjene plošče preverjenih proizvajalcev v debelinah med 1 in 130 mm, ki zagotovo zadovoljujejo vse predpisane norme in standarde.

S tem sodelovanjem lahko podjetje Laser Inženjering razširi svoj asortiment storitev in omogoča svojim kupcem kakovostnejšo in popolnejšo storitev.

Za vse dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate s pomočjo naših kontaktnih informacij.