Najvišje hitrosti razreza, širok spekter obdelave in močan skupni učinek. To so razlogi za napredek strojenega parka v podjetju Laser Ing z nakupom fiber laserja od vodilnega svetovnega proizvajalca Bystronic.

 

Laser Ing je vodilno hrvaško podjetje za laserski razrez kovin, zajeten del poslovanja pa tvori izvoz k velikim kupcem iz Slovenije in Avstrije. Podjetje je v domačem lastništvu, ustanovitelj in direktor Anđelko Kaščel pa podjetje usmerja v kakovostne in hitre proizvodne procese ter optimizirano proizvodnjo. To je možno doseči tudi s pomočjo naprednih tehnoloških rešitev švicarskega podjetja Bystronic, s katero sodelujemo od samega začetka poslovanja.

 

Novi ByStar Fiber, ki je trenutno najmočnejši na trgu, bo igral ključno vlogo pri nadaljevanju širjenja našega poslovanja, saj se s pomočjo tehnologije fiber povečujejo kapacitete proizvodnje, boljša je tudi kakovost razreza izdelkov v primerjavi s Co2 laserji, poleg tega pa bomo istočasno tudi skrajšali dobavne roke«, trdi med obiskom švicarske tovarne Bystronic Anđelko Kaščel.

 

Zaposleni Laser Inga med obiskom tovarne Bystronic v švicarskem mestu Niederönz

Zaposleni Laser Inga med obiskom tovarne Bystronic v švicarskem mestu Niederönz

 

Hrvaške je predolgo bila »zbirni center« zastarele tehnologije in delovnih procesov ter nekonkurenčna s svojim delom in stroji. To je dokaz, da smo postali drznejši in kupili najbolj kakovostno tehnologijo na svetu, pri tem pa vložili več kot 5,6 milijard kun, kar nam omogoča, da se ob bok postavimo najboljšim na svetu. Tovrsten stroj nudi veliko prednost pri kupcih iz tujine, ki nas vse bolj pogosto kontaktirajo zaradi iskanja profesionalne storitve razreza kovin, saj so jim med izbiro strateškega partnerja kakovost, hitrost in profesionalnost storitve na prvem mestu«, je med zagonom stroja v novi proizvodni hali Laser Ing-a povzel g. Kaščel.

 


Video: Razrez s Fiber laserjem, razrez brez kompromisa.

 

Za vse dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate s pomočjo naših kontaktnih informacij.